Antimülleriana i altres cròniques del fracàs

Antimülleriana

04

abril

Fitxa artística

Duració
65 minuts
Creació

La Ravalera Teatre

Intèrprets

Laia Porcar i Núria Vizcarro

Direcció

Joan M. Albinyana

Text

Núria Vizcarro

Visuals

Andreu Signes

Disseny d’espai

La Ravalera Teatre

Disseny d’espai sonor i il·luminació

Joan M. Albinyana

Cartell i disseny gràfic

Marta Negre

Música original

Sara Mingolla

Veu

Ángela Furquet

Lletra original dels cants de batre

Laia Porcar

Testimonis

Andreu Signes, Abel Guarinos, Fernando Soldevila, Pepa Cases, Diana Bernal, Dolors Igual, Tania Manchado, Tània Muñoz, Laia Ruiz

Construcció d’escenografia

Miquel Llull

Gravació

BSO Producciones

Producció

La Ravalera Teatre

Ajudantia de producció

Empar Capilla

Projecte creat en

Residència a l’Assut de l’Art i Sa Talaia.

Agraïments

Susanna Lliberós, Sergi Pitarch Garrido, Juan Diego Botto, Macu Mota i La Sala Mirador, Anna Marzà, Sara Recatalà, Marc Escrig, Amadeo Llach, Cristina Cordero, Toni Valesa, SGAE, RTVE, Universitat Jaume I de Castelló, Ajuntament de Betxí i a Emili, Víctor i les nostres famílies.

Sinopsi

No hem guanyat mai res, sempre hem relativitzat totes les nostres derrotes, hem pensat que no passa res, que a la següent, que segur que l’altre ho feia millor, l’altre, sempre hi ha un altre que ho fa millor. Fins i tot quan ens han passat coses bones, hem pensat que hi havia un altre que ho feia millor. I estem cansades de perdre, volem el nostre premi. No el voldries tu?
La necessitat de ser la primera en algun moment, la possibilitat que mai pugues arribar a quedar-te embarassada, la maternitat en totes les seues vessants o el reqüestionament de seguir un ordre establert apareixen en esta proposta on també ens preguntem sobre tots aquells fracassos universals, aquelles vegades en que pareixia que ho podríem tot i al final no vam ser res, la Segona República, la Transició, el 15M…

L'espectacle

Una posada en escena on dos actrius habitaran un espai concret però metafòric alhora, una gran rampa practicable, imatge inequívoca de l’èxit i el fracàs, que ens permet poder projectar les propostes del llenguatge audiovisual que treballem, en la seua paret frontal i que també habitar-lo com a espai interior, íntim i privat, el buit que queda sota, com si fos el buit d’una escala. L’espai sonor també hi juga un paper important, amb veus de testimonis, la generació d’un ambient sonor i la creació de temes musicals propis.
Un espectacle que barreja el teatre de text, l’audiovisual i l’espai sonor propi i que es fonamenta en el treball actoral.

Premsa

Nomepierdoniuna

Estreno de 'Antimülleriana' en el Paranimf. Cómo hablar de todo a la vez y no enredarse en el intento

11 de octubre de 2021

Castellón Información

L’obra ‘Antimülleriana’ arriba a Vilafranca de la mà de La Ravalera

9 de desembre de 2021

Revista Red Esència

Instruccions per a no tenir por si ve... El fracàs de La Ravalera Teatre

3 de gener de 2022